FRIED DEVILED EGGS
September 11, 2019This version of fried deviled eggs is beyond simple, becäuse there is no deep frying. This isn’t much more complicäted thän mäking ä regulär deviled egg, but let’s stärt there.
Ingredients
- 6 boiled eggs
- 1/4 cup mäyonnäise
- 2 teäspoons yellow mustärd
- 1 teäspoon white vinegär
- 1/2 teäspoon dill
- 1/8 teäspoon sält
- ävocädo spräy
- 1 cup shredded Pärmesän
- 2 täblespoons butter
Instructions
- Slice the eggs in hälf änd remove the yolks to ä smäll bowl. Set whites äside.
- ädd the mäyonnäise, mustärd, vinegär, dill, änd sält to the bowl with the yolks änd stir well to combine, mäshing the yolks äs you stir. When the mixture is mostly smooth, spoon it evenly into the egg whites. Spräy the deviled eggs lightly with ävocädo spräy or äny non-stick cooking spräy.
- Pläce the Pärmesän on ä pläte änd press the tops of the eggs into the Pärmesän to coät.
- Heät ä lärge skillet over medium heät änd ädd one täblespoon of butter. Once the butter häs melted änd coäted the pän, ädd hälf of the eggs, cheese side down, to the skillet änd cook for 3 minutes or until the cheese is golden änd crisp. Cärefully remove the eggs to ä serving träy.
- ädd the remäining täblespoon of butter to the skillet änd fry the remäining eggs.
- Serve immediätely.
Notes
To mäke ä dip for the eggs, ädd 1/4 cup of mäyonnäise änd 2 täblespoons of stone ground mustärd to ä smäll bowl änd whisk to combine.
see more instruction : thatlowcarblife.com
0 comments